tiistai 10. toukokuuta 2011

Ei ole todennäköisesti

Siis ei ole todennäköisesti mitään järkeä. Huutaa täällä ja toivoa, että joku tulisi lukemaan. Tai kysymys on kai siitä, että toivooko sitä edes, että joku tulisi lukemaan? Jos nimittäin oikein toivoisi, niin todennäköisesti sitä tavalla tai toisella markkinoisi omia tuotoksiaan "sosiaalisessa mediassa". Onpahan idioottimainen käsitteeksi muodostunut yleissana netin kaiken maailman härpäkkeistä, jossa ihmiset ovat aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti itse luomassa netin sisältöä kertoen itsestään ja maailmastaan.
Olen ilmeisesti jo vähän yli-ikäinen koko tähän ajatukseen ja puuhaan, sillä minusta tuntuu, että vaikka omistaisin jonkun hienon älykännykän, tabletin tai vastaavan laitteen, ei minulla riittäisi kiinnostusta ja aikaa olla 24/7 online.
Jo tämä kirjoittaminen tuntuu raskaalta velvollisuudelta. Olen kuitenkin päättänyt, että ainakin muutaman kerran viikossa nyt jonkun aikaa tulen ja kirjoitan jotain. En tiedä tuleeko uusia aiheita, mutta tällä hetkellä pyörin joka tapauksessa sen ympärillä, onko järkeä vai ei?
Lienee niin, että kun on työ, puoliso ja ihana oma pikkutyttökin kotona ja koira päälle, niin ajatukset menee enemmän siihen arjen tässä ja nyt olemiseen ihan konkreettisesti niin, että ei yksinkertaisesti ole aikaa olla online.
Tuleepa jopa sellainen olo, että vain ja ainoastaan business-mielessä tätä koko "sosiaalista mediaa" voisi vakavasti yrittää harrastaa. Siis asiakkaiden ja kontaktien saamisen toivossa......
Ehkä ei kuitenkaan. Meillä ainakin tuntuisi riittävän töitä ihan ilmankin. Olen ajatellut, että ehkä mieleeni kypsyy joku sellainen vakava ja idealismia täynnä oleva teema, jota haluan rummuttaa koko maailmalle. Sellaisten julkituomiseen tämä tuntuisi minusta parhaiten toimivan. Ketä kiinnostaa edellä olevan kaltainen tyhjän puhuminen? Ei todennäköisesti ketään.
Onkohan Soinilla aktiivisesti ylläpidetty blogi? Tai Kataisella tai Urpilaisella? Pitäisi olla ja saada mahdollisimman paljon seuraajia tietty. Perun siis jo osittain aiempia puheitani siitä, että todennäköisesti ei olisi mitään järkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti