perjantai 6. toukokuuta 2011

Onko vaiko eikö ole?

Onko mitään järkeä kirjoittaa itsestään, ajatuksistaan, työstään, läheisistään tai ylipäätään mistään taivaalle niin, että kaikki näkee ja voi sitä retostella?

Voipi olla, että onkin. Ainakin jos haluaisi vaikuttaa johonkin asiaan oikein kovasti ja jaksaisi olla sen suhteen aktiivinen. Eikä varmasti ole, jos kirjoittaa muista ihmisistä!

Minun mielestäni ei ole luovaa, järkevää eikä muutenkaan kovin korkealentoista kirjoittaa taivaalle omia ajatuksia jostain toisesta ihmisestä. Ihmisen tehtävä ei ole loukata toista, vaan rakastaa ja tehdä rakkaudellisia tekoja. Jos kirjoitan taivaalle toisesta ihmisestä, en koskaan voi tietää, loukkaanko häntä tahtomattani? Siksi on parempi pistää vain itsensä likoon, eikä sotkea toisia omiin juttuihin.

Nyt sanoin mitä sanoin, ja sanon heti perään, että ei pidä koskaan sanoa ei koskaan, koska olen vain tavallinen vajavainen minäkin, niin tulen todennäköisesti jossain vaiheessa kuitenkin rikkomaan tätä itselleni luomaani sääntöä. Annan sen jo anteeksi etukäteen itselleni ja toivon kovasti, että tule loukkaamaan ketään niin, että siitä kärsisi esim. joku läheiseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti